Minicamping de Paardeboer
Kamperen op de boerderij
 
 
 

Ons bedrijf

Foto's van de boerderij, camping en omgeving.

Onze monumentale boerderij op het Kampereiland is de basis voor ons melkveebedrijf van ongeveer 70 melkkoeien en verschillende stuks jongvee. Onze koeien worden gemolken met behulp van een melkrobot en dit is ook te volgen voor de camping gasten, net als alle andere werkzaamheden op- en rond de boerderij.

Bij ons bedrijf is de camping een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering geworden en vinden wij het prettig en belangrijk dat we kunnen laten zien hoe het er op een boerenbedrijf aan toe gaat, we merken ook aan onze gasten dat er veel duidelijk wordt zodra ze zien wat er allemaal bij komt kijken om het vee te verzorgen, voeden en melken.

 

Team

Onze familie bestaat uit 4 personen: Jako is samen met zijn vrouw Jeanet, eigenaar van het bedrijf waarbij Jeanet verantwoordelijk is voor de camping. Onze kinderen Julian en Anouk helpen mee op het bedrijf, op de camping en zijn daarnaast druk met hun hobby's en vrienden.

Jako is tevens aktief als deelnemer bij de sport Tractor Pulling met een grote traktor van ongeveer 10.000 paardekrachten, Julian doet mee aan Boeren trekkertrek terwijl Anouk een fervent paardrijdster is die menig wedstrijd met haar moeder bezoekt.